fbpx
Inför besöket

Inför besöket

Välkommen till Jurassic World LEGO® by Brickman i Norrköping.

Datum: 8 juni – 3 september 2023
Plats: Platinumcars Arena/Teknikhallen, Norrköping

BILJETTINFORMATION

Entrébiljetter köps online innan ditt besök. För att effektivt kunna hantera kapaciteten säljs biljetter till en slottid. Vilket innebär att du väljer en dag och tid för din entré vid ditt besök. Ex. köper du en biljett till slottiden kl 10.00 blir du insläppt mellan kl 10.00 och 10.30. 

Utställningen beräknas därefter ta ca 1 timme. För en del kortare och del längre.

Priser
Priserna varierar under låg-, mellan- och högsäsong. För aktuella priser se vår biljettpartner, Ticksters hemsida, www.tickster.com.

Barn (3-15)*: fr. 165 kr
Vuxen: fr. 185 kr

*Barn 1-2 år går in gratis i målsmans sällskap.

ÖPPETTIDER

8 juni – 3 september
Öppettider varierar under låg-, mellan- och högsäsong. För aktuella öppettider se vår biljettpartner, Ticksters hemsida, www.tickster.com.

Utställningen stänger 1 timme efter sista insläpp för sista slottiden. 

KONTAKTINFORMATION

För frågor gällande biljetter, vänligen kontakta Tickster
Supportguiden: support.tickster.com
Chat: support.tickster.com
Tel: +46 (0) 771-47 70 70
Mail: support@tickster.com

För övriga frågor kontakta oss på
Messenger: Klicka här…
Mail: info@nordicexhibitions.se
Tel: +46 (0) 11-26 50 50

Hitta hit

Jurassic World LEGO® by Brickman hittar du vid Platinumcars Aren i Teknikhallen i Norrköping.

Adress: Ektorpsgatan 1, 603 37 Norrköping

maxa norrköping

EVENT CENTER

Hos Event Center i Norrköping hittar du Östergötlands häftigaste aktiviteter! Alltifrån fängslande gruppaktiviteter till mer traditionella och roliga saker att göra. Upplev actionrummen i The Challenge, en ny nivå av bowling, trampolinpark, simulatorer, shuffleboard, biljard, arkadspel allt tillsammans med god mat & dryck.

Ingelsta Shopping

Ingelsta Shopping erbjuder en härlig mix av 50 butiker, caféer och restauranger under ett och samma tak. Här möts du av fri parkering och generösa öppettider. Vi finns för att underlätta din vardag och sätta guldkant på festen. Varmt välkommen!

Linden / Spiralen / Domino

Året sommarhäfte är nu här! Vi har nu samlat in de bästa erbjudandena från butiker i Linden, Spiralen och Domino i ett köphäfte! Köphäftet finns att hämta i någon av de deltagande butikerna från och med 6/6. Varmt välkomna till Norrköping City!

Visualiseringscenter

Norrköpings Visualiseringscenter erbjuder fantastiska visuella upplevelser för alla åldrar. I domen visas världsunika föreställningar i 3D, exempelvis Making Magic – berättelsen om hur visuella effekter skapas till film och datorspel. Ta med din Jurassic-biljett så får du 30 % rabatt på valfri domföreställning. Gratis entré till alla interaktiva utställningar. Öppet alla dagar kl 10 – 16. Välkommen!

Tropicarium

Kliv in i en tropisk värld bland grönskande växter, brusande vattenfall och färgstarka koraller! I djungeln möter du lemurer, papegojor och krokodiler på riktigt nära håll och i korallrevet ser du Sveriges största hajar glida fram bland vackra fiskar och rockor. Tropicarium är ett äventyr för hela familjen med både fascinerande, giftiga, spännande och lekfulla djur. Flera av djuren rör sig fritt, kanske hoppar en av de små aporna upp på din axel? Passa på att se våra dagliga djurvisningar och upplev när djuren matas eller ha turen att få klappa en livs levande orm…   En perfekt utflykt i alla väder, vi har öppet året runt – precis utanför Kolmårdens djurparks entré. 

Vanliga frågor och svar

Vilka är öppettiderna för Jurassic World LEGO®?

Öppettider och dagar varierar och kan ändras. Besök tickster.se för att se exakt vilka dagar som är öppna och vilka tider som gäller.

Vad är priset för biljetter?

Priserna varierar under perioden som utställningen är på besök i Norrköping. Aktuella priser anges hos vår biljettleverantör Tickster

Vuxen: från 185 kr
Barn: (3-15 år) från 165 kr

Var kan jag köpa min biljett?

Biljetter säljs via vår biljettleverantör, Tickster.

Kan jag köpa biljett på plats?

Ja, i mån av plats kommer biljetter att finnas tillgängliga i utställningen biljettkassa. Vi rekommenderar dock att du bokar i förväg på Tickster eftersom det kan vara utsålt.

Vilken ålder gäller för barnbiljetter?

Barnbiljetter gäller för barn mellan 3-15 år. Barn under 3 år går in gratis.

Hur lång tid tar det att se och uppleva hela utställningen?

Individuella besökstider varierar, men vi rekommenderar ca 60 minuter för att uppleva hela utställningen.

Kan jag fotografera och filma?

Ja, du är mer än välkommen att fotografera och filma utställningen för privat bruk. Kommersiell fotografering är inte tillåten.

Tagga gärna oss/utställningen om du vill 🙂

Vad händer om jag behöver byta min biljetter?

Om du behöver byta dag och tid på biljetter kontakta info@nordicexhibitions.se. För att kunna byta dag och tid måste detta ske innan biljettens giltighetstid.

Vad är er policy för återbetalning?

Vi kan tyvärr inte köpa tillbaka några biljetter. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden till ditt köp. Sjukdom och olycksfall är ej ett giltigt skäl till återköp.

Vi erbjuder evenemangsförsäkring via MySafety och önskar du att utnyttja den så är det direkt till mySafety du ska vända dig. Deras försäkringsvillkor och kontaktuppgifter kan du hitta här.

Är mat och dryck tillåtna?

Mat och dryck är inte tillåtna i utställningen.

Är utställningen handikappanpassad?

Ja, det går utmärkt att besöka utställningen i rullstol eller med en barnvagn.

Till toppen