Upplevelsen

Javisst, öga mot öga med den långa Brachiosaurusen.

Datum: 8 juni – 3 september 2023
Plats: Platinumcars Arena/Teknikhallen, Norrköping

Gör dig redo för ett äventyr som inte liknar något annat när Ryan ”The Brickman” McNaught återskapar Jurassic World, succéfilmen från Universal Pictures och Amblin Entertainment, i den största utställningen i LEGO®. Nu i Norrköping!

Utställningen innehåller storskaliga dinosaurier, rekvisita, scener och aktiviteter gjorda av mer än 6 miljoner LEGO® bitar. Återupplev magin i de älskade filmerna och karaktärerna från Jurassic World när du ger dig ut på en spännande resa på Isla Nublar. Det har tagit mer än två år och 10 000 byggtimmar att skapa Jurassic World by Brickman®, vilket gör den till den största utställningen som Brickman-teamet någonsin skapat. Detta är en upplevelse för både barn och vuxna som man inte får missa.

Välkommen till ett äventyr för hela familjen!

Introduktion

Kliv in genom parkens ikoniska portar och upplev arbetet i Jurassic World-laboratoriet. Våga dig in i babydinosauriehägnet, där en naturlig stor Brachiosaurus som väger över 1,8 ton väntar! Möt otroliga modeller av Triceratops, Velociraptor, T.rex och många fler.

 

Praktisera paleontologi med LEGO®, mystiska mosaiker, byggande av öar, skapande av hybriddinosaurier och mycket mer. Det kommer att finnas 2,5 miljoner LEGO® bitar för dig att visa upp dina egna byggkunskaper!

GE DIG UT PÅ EN SPÄNNANDE RESA GENOM BERÄTTELSERNA OCH DINOSAURIERNA FRÅN DE KÄNDA JURASSIC WORLD FILMERNA.

Du går ombord på en gigantisk LEGO®-helikopter, rösten från en reseledare ropar ut informationen, som du knappt höra pga de enorma rotorbladen som pulserar ovanför… ”Nästa stopp, Jurassic World”

Ön
En enorm LEGO®-reliefkarta över ön är upplyst av 3D-projektioner som ger en virtuell rundtur i parken. Efter turnén är det dags att bygga, låt oss skapa din egen ö.

2,5 MILJONER LEGO®-BITAR
ATT BYGGA MED

I Jurassic World by Brickman® får LEGO®-fantaster möjlighet att visa upp sina egna byggkunskaper.

Den lekfulla utställningen innehåller en mängd olika aktiviteter, bland annat öbyggande, paleontologi med LEGO® och upptäckter genom mystiska mosaiker, skapande av hybriddinosaurier, lära sig att spåra en dinosaurie genom att skapa fotspår och till och med bygga ett flyktfordon för att komma undan en T.rex. Med 2,5 miljoner klossar att leka med kommer kreativiteten inte att saknas!

SPÅRA DINOSAURIER PÅ ISLA NUBLAR

Upplev hur laboratoriet i Jurassic World fungerar, där dinosaurier genmodifieras, innan de hamnar i hägnet för babydinosaurier, där en Brachiosaurus, i naturlig storlek och som väger över 1,8 ton väntar på dem!

Fortsätt resan genom att lära dig att spåra dinosaurier över hela ön innan mötet med de förrymda Velociraptorerna Blue och Delta, och naturligtvis en enorm T.rex – en favorit för många Jurassic World-fans.

SVERIGES STÖRSTA UTSTÄLLNING I LEGO®

Denna upplevelse för samman två av de mest ikoniska och erkända varumärkena: LEGO® och Jurassic World.

Jurassic World by Brickman® är det största LEGO®-äventyret som någonsin gjorts av Brickman-teamet. Den världsunika utställningen har tagit över två år att utforma och bygga och innehåller några av de mest komplexa och utmanande modellerna som de någonsin har skapat.

VEM ÄR BRICKMAN?

Brickman är ett team av skickliga LEGO®-arkitekter som leds av Ryan McNaught, alias ”The Brickman”. Ryan är en LEGO® Certified Professional – en av endast 21 i världen och den enda på södra halvklotet. Ryan är också huvuddomare i tävlingen i Channel Nines storsäljande tv-serie LEGO Masters Australia vid sidan av programledaren Hamish Blake.